دکتر زهرا عبداللهی در گفت و گو با خبرنگار سلامتنیوز گفت:«در میان روغن های خوراکی، روغن زیتون به لحاظ تغذیهای یکی از سالمترین روغنها است که حاوی بیش از 75 درصد اسیدهای چرب غیراشباع است به همین دلیل میزان کلسترول بدن را در حد مطلوبی نگه داشته و منجر به پایین آمدن کلسترول بد یا LDL و بالا بردن کلسترول خوب یا HDL میشود و به لحاظ آنتیاکسیدانهای قوی که دارد نقش پیشگیری کننده در بروز بیماریها و حملههای قلبی دارد.»[گیاهانی برای تنظیم کلسترول]
وی افزود:« روغن زیتون حاوی مقدار زیادی آنتیاکسیدان است که به لحاظ ترکیباتی که دارد نقش پیشگیری کننده بر ضد انواع سرطانها دارد و از بروز این بیماری جلوگیری میکند همچنین این روغن غنی از ویتامین E است که به لحاظ آنتیاکسیدانی از بیماریهای قلبی و عروقی، دیابت و برخی از سرطانها نقش پیشگیری کنندهای دارد و به غیر از ویتامین E حاوی بتاکارون که پیشساز ویتامین A است بوده و به این لحاظ از ارزش غذایی زیادی برخوردار است.»
معاون دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در رابطه با تفاوتهای ارزش تغذیهای روغن زیتون نوع بودار و بیبو، تصریح کرد:«روغن زیتون بودار از ارزش تغذیهای بیشتری نسبت به نوع بیبو برخوردار است چرا که در جریان تصفیه که این روغن بیبو میشود از ارزش غذایی آن کاسته میشود و نوع بودار این روغن بهتر است و میزان ترکیبات آنتیاکسیدانی آن حفظ شده است.»
دکتر زهرا عبداللهی خاطرنشان کرد:«روغن زیتون مثل هر روغن دیگری به حرارت و نور حساس است و اگر برای مدتی طولانی در برابر نور قرار گیرد مقدار زیادی از خاصیت آنتیاکسیدانی خود را ازدست میدهد و بهترین حالت نگهداری این روغن در جای خشک و خنک و به دور از نور است و اما گاهی برخی افراد این روغن را در مجاورت اجاق گاز میگذارند که در اثر حرارت به روغن آسیب وارد شده و تغییرات نامطلوبی در ارزش غذایی آن بوجود می آید.»